Te koop

Na dik zeven jaar stoppen wij met de Burgerlijke Stand. Omdat één van onze kinderen de leeftijd heeft bereikt dat hij naar school moet, kunnen wij het rondtrekkende bestaan niet meer voortzetten. We gaan het over een andere boeg gooien en hebben een hotel gekocht in de buurt van het Duitse Winterberg (Sauerland).

Omdat we stoppen willen we graag onze truck met bijbehorend concept te koop aanbieden, alsmede de huisstijl, website, contacten en expertise. De afgelopen jaren hebben we met veel succes op (grote) festivals in Nederland, maar met name ook in België gestaan. Ook lucratieve cateringklussen hebben we mogen doen bij (gerenommeerde) bedrijven in Nederland en België. Bijna dagelijks krijgen we aanvragen welke we maar zelden kunnen bedienen omdat we simpelweg vol zitten. Echt de ambitie om groter te groeien hebben we nooit gehad, waarschijnlijk een gemiste kans en dus een kans voor de opvolging.

Zonder uitzondering zijn we op festivals de meest gefotografeerde truck en komen door de looks van het gehele concept makkelijk binnen op festivals en andere evenementen. Door de warmte die de houtgestookte BBQ uitstraalt (letterlijk en figuurlijk) zijn er ook in de herfst en de winter voldoende mogelijkheden om evenementen te cateren. Denk aan Oktoberfesten, kerstmarkten, en nieuwjaarsborrels.

Ons hamburgermenu/concept “staat” vanaf het begin en kenmerkt zich door verschillende toppings op de burgers en een cocktailvlaggetje corresponderend met het land waar de burger vandaan komt. In deze vorm kan een geoefende burgerbakker met gemak 100 burgers per uur aan (met 1 persoon die de bestellingen opneemt en uitserveert).

De opbouw en afbouw, voorafgaand en na afloop van een evenement verloopt erg eenvoudig, dankzij de hijskraan, maar ook omdat de truck is ingericht als een soort opbergkast. Al het materieel wat nodig is om een festival te draaien en een kuub brandhout past in de truck. Reken exclusief schoonmaken op 2 uur opbouwen en 2 uur de boel weer inpakken.

Wij vragen voor onze truck en concept € 45.000,- exclusief btw. Bij de koop inbegrepen zitten:

 • De truck Steyr 680 (voor specificaties zie tabblad “Steyr 680”)
 • Het concept “De Burgerlijke Stand”
 • De huisstijl
 • De website en foto’s deburgerlijkestand.nl (met tientallen aanvragen per jaar (vanaf de website))
 • De facebookpagina facebook.com/deburgerlijkestand (680 likes)
 • Het emailadres info@deburgerlijkestand.nl (ook tientallen aanvragen per jaar (aantoonbaar))
 • Ons (betaalde) account op foodtruckbooking.com (ook tientallen (aantoonbare) aanvragen per jaar) en duizenden algemene aanvragen.
 • Onze robuuste bar met baseplates en truss van Prolyte
 • Bardoeken met De Burgerlijke Stand huisstijl
 • Twee inklapbare rvs werktafels
 • BBQ (bovenrooster één diameter, hoofdrooster anderhalve diameter en de vuurschaal is 1,30 diameter) plus kettingen (alles van een zeer goede robuuste kwaliteit).
 • 1 saladière op maat voor in de truck, bij de BBQ
 • Elektriciteitskabels voor inpluggen truck en bar
 • Menukaarten

Vragen? Stel ze via het vragenformulier hier onder. Een bod uitbrengen? Ook via de website graag via de contactpagina. Een keer komen kijken? Wij staan op 19, 20 en 21 augustus op HAP Antwerpen en op 26, 27 en 28 augustus op HAP Hasselt. Kom vooral langs voor een bezichtiging. Maak wel even een afspraak via de website (hieronder), zodat ik weet dat ik mezelf een uurtje uit moet roosteren. Neem verder vooral de foto’s door, onze facebookpagina en in de agenda zie je waar we zoal gestaan hebben en nog te zien zijn.

 

Met hartelijke groet!

Hugo, Annet, Philip, Sophie en Midas

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.